2/2/09

Roger Mas, un món per descobrir


Una troballa, en Roger Mas. Vaig anar al concert del Casino de Vic havent escoltat bé 'Les cançons tel·lúriques' (increïble) i de manera intermitent algunes peces de 'Mística domèstica'. Era un concert dels de Sobretaula, organitzat per les noies (molt espavilades i amigues) de l'InVictro i la productora Bankrobber. És a dir: dos músics, dalt de l'escenari, toquen, improvitzen, beuen i parlen amb el públic. En Roger va provar alguna cançó nova, que va dir que era 'molt verda', però em va agradar molt. De company, en Canimas, un cantautor de Girona que em va fer bona impressió (llàstima del tic 'Adrià Puntí' en algunes cançons). Amb tot, qui em va seduir fou el senyor Mas. Té una veu preciosa, greu i poètica. Espero poder anar al concert que farà a l'Auditori a l'abril, aquesta vegada en gran format. Deu músics a l'escenari, quartet de corda inclòs.

6 comentaris:

isaac ha dit...

El Roger Mas és brutal. Jo el segueixo de fa uns anys i cada any és millor. Per cert, busca al youtube la versió que ha fet de Ni una sola palabra de Paulina Rubio com a curiositat

Teresa Bau ha dit...

Sí, ja l'havia sentit. És tan bo que pot transformar una cançó de la Rubio, això ja és dir!

El Company de Venus ha dit...

Bona recomanació. Jo el vaig descobrir tard, amb mística domèstica.

marc ha dit...

ben re-tornada.
això sembla una estació, quan uns venen altres s'assenten per mirar.
ja t'aniré llegint.
marc

Anònim ha dit...

Molt bones, Mina.

La casualitat m'ha dut al teu bloc/blog. T'he llegit unes quantes entrades i m'encanta. O sigui que gràcies per aquest espai.

Roger Mas... Què te'n podria dir??? Doncs que ja no m'imagino la vida sense la música d'aquest monstre de Solsona. Les cançons tel·lúriques, per a mi, és com si haguessin existit de tota la vida. És un àlbum que tinc tan interioritzat, que em pertany tant, que em sobta pensar que fa dos anys encara ni el somiava. Me'l poso molts migdies per fer micromigdiades. I... quin gust!

El dia 25 d'abril, a l'Auditori. Les entrades estan molt bé de preu: 16 euros. Per si encara no les tens, no et dic quines són les meves butaques, que et faré enveja.

Teresa Bau ha dit...

Merci Montse pels elogis! Intentaré no perdre'm el concert de l'Auditori. Ah, i felicitats per la teva Llibreta grisa!