20/3/12

Gràcies mestres!

La crisi econòmica i un govern poc propens a prioritzar la qualitat de l’educació pública estan contribuint a minvar els recursos amb què hauria de comptar l’escola i les llars d’infants públiques. Si portem els nostres fills i filles a l’escola pública ho haurem vist i palpat personalment: no hi ha diners per a comprar material, aixetes trencades que es queden sense arreglar, barracons que mai no s’abandonaran… I el més greu de tot: menys personal per a educar i per a fer créixer els infants emocionalment sans i com a bones persones.
I malgrat aquest bombardeig constant contra l’educació pública, les nostres mestres continuen al peu del canó. Treballant tant bé com sempre, amb el mateix somriure i la mateixa paciència, i amb una actitud combativa per a defensar un dels pilars de qualsevol societat civilitzada: una educació pública, sense desigualtats i de qualitat.
Aquests dies, les mestres de la meva llar d’infants i de la meva escola pública porten la samarreta groga per expressar el seu disgust i esperit de lluita contra aquest atac a l’educació del nostre país.
Moltes gràcies mestres pel vostre esforç i treball, i per continuar lluitant perquè l’educació pública sigui la base per a un món millor. De tot cor.

Apunt publicat al blog del diari Ara La periodista independent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I precisely wished to appreciate you once more. I'm not certain

[url=http://www.fakeok.com]fake oakleys usa[/url] the things that I would have used without the type of hints contributed by you

over such a theme.[url=http://www.fakeok.com]fake oakleys [/url] ,It had become a daunting matter in my circumstances, nevertheless seeing a fake oakleys usa expert fake oakleys for sale way you treated the issue made me to weep over delight. I'm just grateful for your

guidance and in addition sincerely hope you comprehend

what a great job you are

always putting in instructing

others

all through your websites. Probably you haven't

encountered all of us.